VÄGASSISTANS

Vägassistanstjänsten låter dig resa säkert.Om det uppstår ett problem finns det en komplett assistanstjänst anpassad till dina behov.Vi erbjuder dig även en informationstjänst om återförsäljarverkstädernas öppettider, så vi finns alltid med dig om du behöver oss! För vägassistans ring : 020 110 392

UNIVERSELLT TELEFONNUMMER

Du kan alltid ringa Alfa Romeo vägassistans med hjälp av det universala telefonnummret 00 800 2532 0000 från de stora europeiska länderna*.

Använd vårt snabbvalssystem - på din telefon knapp 00800 Alfa 0000.

MED OSS KOMMER DU ALDRIG BLI UTAN BIL

Om vi ​​behöver ha din bil i vår verkstad för reparationer, förser vi dig med en servicebil medan vi fixar din under vissa villkor. Om problemet uppstår medan du reser, tar vi hand om kostnaderna för att fortsätta din resa, från taxibilar för att ta dig till stationen till biluthyrning så att du kan fortsätta resan**.

LÅT OSS KORTA AVSTÅDEN

Om din bil får ett allvarligt problem mer än 50 km hemifrån, hjälper vi dig tillbaka på vår bekostnad* tillsammans med dina resesällskap: till hotellet om du inte kan starta bilen direkt, och resan tillbaka för att hämta din bil när den är reparerad. Och om tiden som behövs för att reparera din bil är mer än 5 dagar, betalar vi kostnaderna** för att få tillbaka din bil till dig eller till den auktoriserade återförsäljaren där du bor.

 *Kom ihåg att kontrollera kostnaderna för samtalet om du ringer från utlandet eller från en mobiltelefon.

**Kom ihåg att kontrollera din bils garanti- och servicehandbok så att du alltid har de fullständiga villkoren tillgängliga för de tjänster som tillhandahålls.