ALFA ROMEO JUNIOR IBRIDA

Disclaimer

Preliminär Sverigelansering kvartal 3 2024.

Tillgänglig även som elektrisk

UTMÄRKANDE EGENSKAPER

Ren Alfa Romeo-körglädje och självförtroende på vägen. 

Effektiv sportighet med avancerad hybridteknik.

Innovativ teknik och förbättrad uppkoppling för komfort och kontroll.

Great roominess to accommodate all your essentials in the 400-litre trunk.

Nyckelstyrkor

Skapa perfektion

Upplev en förhöjd hybridbilskörning med precision och stil i Alfa Romeo Junior Ibrida, med överlägsen prestanda och oslagbart hantverk. Med sin rymliga interiör och banbrytande teknik är den nya sportiga kompakta hybridbilen redo att boosta din vardag.

 

Italiensk elegans i ständig rörelse

En hyllning till stil och innovation: ett förfinat uttryck av italiensk design upphöjt av noggrann uppmärksamhet på detaljer.


Ren körpassion

Elegant kördynamik för en autentisk Alfa Romeo-upplevelse av självförtroende och kontroll: optimal väghantering och chassiprestanda under alla körförhållanden.

 

Redo för varje dag

Upplev anmärkningsvärd rymd inuti nya Alfa Romeo Junior Ibrida med en bagageutrymme som överstiger 400 liter.

 

Mer anslutning

Alfa Connect Services erbjuder avancerad uppkoppling, med en förbättrad röstassistent som drivs av ChatGPT Generative AI för sömlös interaktion och bekvämlighet.

Hitta din Alfa Romeo Junior

Jämför versionerna av nya Alfa Romeo Junior och fördjupa dig i varje detalj för att välja den som bäst matchar din passion.

Choose your Alfa Romeo Junior
IBRIDA


17” lättmetallfälgar
Full LED-strålkastare
Auto A/C
Digital 10+10 Alfa Connect

Starting from
IBRIDA
SPECIALE


18” lättmetallfälgar
Matt body-kit & Arese Röda detaljer
Interiör Spiga med elmanövrerade stolar
Autonom körning nivå 2
Navigation

Hybrid system

EFFEKTIVITET MÖTER SPORTIGHET

Nya Alfa Romeo Junior Ibrida är skapad för att omdefinera urban sportihet med ett avancerat hybridsystem som ger en total effekt på 136 hk, samtidigt som effektiviteten och energiåtervinningen optimeras.

Mått

Måtten på Alfa Romeo Junior Ibrida är designade för att förkroppsliga den perfekta sportiga och kompakta bilen, med 4173 mm i längd och 1535 mm i höjd. Bagageutrymmet är stort och rymmer lastvolym på upp till 415 liter och erbjuder gott om förvaring för bagage och tillhörigheter, vilket gör den till ett mångsidigt och praktiskt val för både stadspendling och bilresor. Dessutom finns den med 17'' och 18'' lättmetallfälgar. 

Disclaimer

Bränsleförbrukning vid blandad körning för Junior Ibrida Speciale (l/100 km): 5,2; CO2-utsläpp (g/km): 117. Preliminära värden mätt enligt WLTP-cykeln och föremål för bekräftelse under godkännandeprocessen. De angivna värdena är endast för jämförelseändamål Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden och olika faktorer, såsom temperatur, körstil, hastighet, fordonsvikt, specifik utrustning (luftkonditionering, värmesystem, radio, navigering, ljus, etc.). däck, väglag, väder etc.

Bilderna är endast för illustrativa syften.

Viss utrustning kan vara tillgänglig mot en extra kostnad eller för tillfället inte tillgängliga att beställa.