ALFA ROMEO SERVICES

Bästa vård och omsorg exklusivt för din Alfa Romeo.

Alfa Romeo Services

RESERVDELAR

Det är bara de som kan varje detalj och komponent i en Alfa Romeo som kan ge bilen den omsorg den behöver för att säkerställa tillförlitlighet, komfort och prestanda. Dessutom har originaldelarna från Mopar® skapats och designats så att de ska upprätthålla din Alfa Romeos nyskick under lång tid. LÄS MER

ORIGINALRESERVDELAR

Läs mer om lösningarna från Mopar®. De är idealiska för vård och underhåll av din Alfa Romeo: unika lösningar som uppfyller kraven på de tekniska specifikationerna för originalutrustningen.

RENOVERADE RESERVDELAR

Använda originaldelar kan renoveras för att skapa en produkt med prestanda som motsvarar den nya delen. En process som är certifierad och garanterad av Alfa Romeo.

CLASSIC LINE

Serien Classic Line innehåller reservdelar som distribueras av Mopar®. Reservdelarna är designade för Alfa Romeo-bilar som är över fem år gamla – prestanda och säkerhet till ytterst fördelaktiga priser.

PETRONAS OLJOR OCH VÄTSKOR

I samarbete med Alfa Romeo har Petronas Lubricants International utvecklat de bästa oljorna och vätskorna som används i varje enskild modell för att uppnå höga prestanda, låg förbrukning och låg miljöpåverkan.

GARANTI OCH UNDERHÅLL

Har du köpt en Alfa Romeo? Läs om alla fördelar med garanti- och underhållstjänsterna, avsedda att låta dig köra tryggt utan att behöva tänka på risker och oväntade utgifter.

Giulia Garanti
3 års garanti, obegränsad kilometerantal
3 års vägassistans
3 års lackgaranti
8 års rostgaranti LÄS MER

BILENS GARANTI

Rör dig fritt: köpet av en ny Alfa Romeo inkluderar en 36-månaders garanti från leveransdatum, utan begränsning av körsträckan.

VÄGASSISTANS

Bekymmersfri körning: Free to Go är tjänsten som erbjuder vägassistans dygnet runt. FreeToGo är mobilitetsprogrammet från Mopar®, tillgängligt dygnet runt, året runt.

UNDERHÅLL

Läs om det schemalagda underhåll som krävs för att bevara körbarheten och effektiviteten hos din Alfa Romeo.  

ANVÄNDARHANDBOK

Har du tappat bort användarhandboken eller garantihäftet till din Alfa Romeo? 

 Nu kan du hitta dem online.

ALFA ROMEO KUNDSERVICE

Alfa Romeo erbjuder all den support du behöver med en engagerad kundservice
Du får:

 • information om modeller, försäljnings- och servicenätverk samt lösningar för rapporter som du har fått
 • Vägassistans och bärgning dygnet runt, året runt.
 • Ring till vårt kostnadsfria nummer, få hjälp genom "Kontakta oss" på första sidan av denna webbplats, eller ladda ner mobilappen för mobiltelefonen, eller kontakta Kundservice på Twitter.

  LÄS MER

  ORIGINALTILLBEHÖR

  Upptäck serien med tillbehör som höjer sportigheten, stilen och komforten i din Alfa Romeo. Om du vill ha tillbehör som är formgivna i genuin Alfa Romeo-anda har Mopar® det du söker. LÄS MER

  MARKNADSFÖRING

  Alfa Romeos passion kan också synas i din personliga stil och fritid. Missa inte de senaste märkesprodukterna från Alfa Romeo. Läs igenom katalogen och skapa din egen samling av föremål som du gillar. LÄS MER

  ALFA ROMEO INFOMOBILE

  InfoMobile är originalappen från Alfa Romeo, avsedd för alla bilförare. Ladda ner den kostnadsfritt till din mobiltelefon och upptäck en värld av information och assistans för dig och din bil. LÄS MER