ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

Kampanj fr 499.900 kr

NYA TONALE PHEV

UTMÄRKANDE EGENSKAPER

Upp till 82 km ​
räckvidd på el vid stadskörning​

Upp till 600 km ​
räckvidd totalt

Total effekt på
280 hk

26-33 g/km ​
CO2-utsläpp i blandad körning

TONALE VELOCE
TONALE TI
Exteriör
FRAMTIDEN HAR EN NY FORM

Den första Alfa Romeo Plug-in Hybriden någonsin: överlägsen kvalitet och särskild uppmärksamhet på detaljer i kombination med dynamisk design är nyckelelementen för att återuppfinna innebörden av sportighet.

Exteriör

Upptäck den nya electro-biscione dekalen på vänster bakruta, samma sida som laddningsporten.

Exteriör

Adaptiva Full-LED Matrix 3+3-strålkastarna skapar en unik signatur, trogen Alfa Romeo-DNA.​

Exteriör

De nya 20" Teledial-lättmetallfälgarna med en design som omtolkar "telefonurtavlan"-temat från 1960-talets ikoniska Alfa Romeo modellerna.​

​ Exteriör

Typ 2 Smart Charging Port, placerad på bakre vänstra sidan av fordonet, tillåter laddning av ditt fordon hemma eller på en offentlig station.​

Interiör
PREMIUM INTERIÖR MED HÖG KOMFORT

Material av hög kvalitet, banbrytande teknik och det senaste anslutningsmöjligheterna lyfter innebörden av körglädje i ren Alfa Romeo-stil.

Interiör​

En 12,3-tums digital display som kan konfigureras med tre olika stilistiska layouter: Heritage, Evolved och Relax. Layouterna Heritage och Evolved* kommer att ha en elektro-biscione som ändrar konturen i enlighet med den elektriska motorns status.​

* Evolved-layouten är den som visas på bilden.​

Interiör

Tonale Plug-in Hybrid Q4 säkerställer en lättanvänd och intuitiv anslutning. En 12,3-tums display och en 10,25-tums pekskärm ger den perfekta interaktionen.

Interiör

Tonale Plug-in Hybrid Q4 erbjuder anmärkningsvärd rymlighet och klassisk Alfa Romeo-känsla. Njut av de uppvärmda och ventilerade framsäten i läder.​

Interiör

De 14 kraftfulla högtalarna i Harman Kardons premiumljudsystem kommer att omge dig med fylliga toner och ett kristallklart ljud, vilket skapar en sublim atmosfär. Känn stämningen med vår "Alfa Romeo Tonale"-spellista på alla dina resor.​

VILLKOR

Bilderna är vägledande och har endast illustrativa syften. Färger och detaljer som visas kan vara otillgängliga eller kan variera när fordonet kommer att finnas tillgängligt, till exempel av tekniska och/eller produktions- och/eller kommersiella skäl. Vissa bilder kan visa tillbehör och/eller utrustning som inte är standard och som, när fordonet blir tillgängligt, kommer att bli föremål för en specifik begäran och ytterligare betalning.​

Färglägg din Tonale
Teknologi

INNOVATIVA LÖSNINGAR

Tack vare nästa generations mjukvaruarkitektur erbjuder Tonale Plug-In Hybrid Q4 en komplett uppsättning tekniska innovationer: Tonale är den första bilen någonsin att erbjuda NFT Blockchain-certifiering. Ekosystemet av integrerade digitala tjänster kommer att säkerställa den bästa upplevelsen ombord och ombord.​

Alfa Connect Services

ANSLUTEN TILL FRAMTIDEN

Tonale Plug-in Hybrid Q4 är utrustad med de senaste innovationerna när det gäller anslutning och designad med ett toppmodernt säkerhetssystem redan från början. För att ytterligare utöka Alfa Connect-tjänsterna debuterar fyra nya funktioner för att styra ditt fordon enklare och intuitivt.

Tack vare mobilappen My Alfa Connect kan du dessutom få tillgång till partnererbjudanden och försäkringsförmåner kopplade till ditt fordons telematikdata. Ladda ner My Alfa Connect-appen nu och börja upptäcka alla tjänster.

         

 

 

Motor

FRAMTIDENS SPORTIGA KÖRNING

Tonale Plug-in Hybrid Q4 markerar ett nytt kapitel i Alfa Romeos metamorfos, med en total effekt på 280 hk,en acceleration på 0-100 km/h på bara 6,2 sekunder och endast 26-33 g/ km CO2-utsläpp i den kombinerade WLTP-cykeln*.

VILLKOR

Bränsleförbrukning blandad körning Tonale Plug-in Hybrid Q4  (l/100 km): 1,13-1,48; Energiförbrukning blandad körning  (kWh/100km): 16,8–18,7; CO2-utsläpp (g/km): 26-34.Upp till 82 km full elektrisk räckvidd hänvisas till stadskörning. Total körräckvidd är den fulla möjliga räckvidden som uppnås genom att kombinera bensinautonomi med full elektrisk autonomi i stadskörningsstil. Typgodkännandevärdena bestäms på basis av WLTP-cykeln, homologerad från 4.11.2022. De angivna värdena är för jämförande ändamål. Bränsleförbrukningen, CO2-utsläppen och räckviddssiffrorna kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden och på olika faktorer såsom: laddningsfrekvens, körstil, hastighet, specifik utrustning, tillval, däckformat, utomhustemperatur och termisk komfort ombord på fordonet .

Plug-in

FÖRBÄTTRAD EFFEKTIVITET​

För att garantera enastående effektivitet är Tonale Plug-in Hybrid Q4 utrustad med ett 306 V litiumjon, nickel-mangan-kobolt batteripaket med en kapacitet på 15,5 kWh. Batteriet kan laddas helt på bara 2,5 timmar när du använder snabbladdare på 7,4 kW. Tonale Plug-in Hybrid Q4 är en av de mest effektiva Plug-in Hybrid suvarna i sitt segment, med upp till 82 km elektrisk räckvidd vid stadskörning och en total räckvidd på upp till 600 km.

Kördynamik

PORTRÄTTET AV KÖRGLÄDJE​

Tonale Plug-in Hybrid Q4 är utformad för att erbjuda mjuk respons och bra grepp och acceleration, och är utrustad med ett Q4 fyrhjulsdriftssystem, vilket ger ett bekvämt vägbeteende. Optimal smidighet, lätthet och enastående kördynamik är de element som kommer att garantera varumärkets körglädje.

Avancerat Körsystem
INNOVATIV TEKNIK TILL KOMFORTENS TJÄNST

Med de senaste ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) erbjuder Tonale Plug-in Hybrid Q4 toppmoderna tekniska lösningar och funktioner som garanterar en positiv inverkan på alla dina resor. Genom att nå nivå 2 av autonom körning låter detta fordon alla ombord uppskatta ökad kontroll och komfort.

MÅTT

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 har ett bagageutrymme på 385 liter.

VILLKOR

Bilderna är vägledande och har endast illustrativa syften. Färger och detaljer som visas kan vara otillgängliga eller kan variera när fordonet kommer att finnas tillgängligt, till exempel av tekniska och/eller produktions- och/eller kommersiella skäl. Vissa bilder kan visa tillbehör och/eller utrustning som inte är standard och som, när fordonet blir tillgängligt, kommer att bli föremål för en specifik begäran och ytterligare betalning.

Boka Provkörning

Boka en provkörning och upplev den
unika körupplevelsen hos en Alfa Romeo