QUADRIFOGLIO.
ALLTID PÅ SIDAN AV DE SOM VÅGAR

Det legendariska emblemet för de bästa prestandabilarna

EN SYMBOL FÖR KOMPROMISSLÖS PRESTANDA

Tack vare innovationer och prestanda representerar Giulia Quadrifoglio och Stelvio Quadrifoglio kärnan i Alfa Romeos sportighet och körglädje. Genom ultralätta material och den exceptionella 2,9 V6 bi-turbomotorn på 510 hk garanterar Quadrifoglio oöverträffat vikt/effektförhållande.

EN LEGENDS KÄNNETECKEN

EN TURSYMBOL SOM BLIR LEGENDARSIK

Allt började år 1923. Ugo Sivocci vann Targa Florio ombord på en Alfa Romeo RL, med symbolen för en grön fyrklöver som han målade på vit botten. Tyvärr dog Sivocci bara några månader senare i en tragisk olycka. Bilen han körde bar inte hans  tursymbol - Quadrifoglio. Från den sorgliga dagen blev Sivoccis tursymbol vår passion för racing: en tradition som har levt vidare under decennierna.

DET VINNANDE ARVET FRÅN QUADRIFOGLIO

Nämn alla större lopp, banor eller mästerskap, och du kommer att hitta Quadrifoglio-emblemet högt upp i deras halls of fame: Alfa Romeo vann det första världsmästerskapet i GP någonsin år 1925 och de två första Formel 1-titlarna år 1950 och 1951. Dessa är bara några av de många prestationerna i en segerserie som ståtar med 5 världsmästerskap och hundratals italienska och europeiska titlar. Dessa segrar är mer än bara en del av Alfa Romeos historia: de har blivit en integrerad del av varje Quadrifoglio-modell.

Byggd för att erövra

GIULIA QUADRIFOGLIO

Upptäck kraften i självförtroendet på Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Kompromisslös prestanda, perfekt balans, realtidsfördelning av vridmoment och kraft: allt är tänkt att ta dig till centrum för dina känslor.

STELVIO QUADRIFOGLIO

Upplev den verkliga körglädjen med Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: ren kraft, genialisk kombination mellan raffinerad elegans och avancerad teknik, för att inspirera till kraftfulla känslor i dig.