HÅLL DIG UPPDATERAD OM ALFA ROMEO STELVIO

LÄMNA KONTAKTUPPGIFTER OCH VAR BLAND DE FÖRSTA ATT FÅ KOMMANDE OFFICIELLA NYHETER OM DEN FÖRSTA ALFA ROMEO SUVEN: REGISTRERA NU

Alfa Romeo Stelvio - Stay up to date

Kontakta oss för en exklusiv förhandstitt.

MAN/KVINNA

MEDGIVANDE ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN

Efter att ha läst informationsmeddelandet godkänner jag

Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).

Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.

Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).