Alfa Romeo introducerar modellår 2021 och nya Stelvio Veloce Ti.

Nytt modellår 2021

Modellåret 2021 för Giulia och Stelvio förnyas genom att erbjuda lösningar både för dem som söker sportighet och för dem som föredrar exklusiv komfort och elegans.  . Stelvio debuterar i "Veloce Ti" -uppsättningen, en perfekt kombination av sport och stil

 

Nya Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Akronymen 'Ti' för Turismo Internazionale har alltid tillämpats på toppmodeller med typiskt italiensk elegans, medan ordet Veloce uttrycker hastigheten för de bästa versionerna. Dess specifika identitet består av både estetiska och funktionella funktioner, som man ser till exempel i den nya bakre stötfångaren med en specifik hasplåt, karosseripaketet i karossfärg och de automatiska växelspadlarna i aluminium integrerat med rattstången De nya 21-tums femhåliga lättmetallfälgarna med en polerad yta debuterar på Stelvio Veloce, som också kommer att finnas på andra utföranden. Interiören har sportiga säten i läder och Alcantara, ett svart tak och exklusiva ytor i äkta kolfiber. Mörka toner syns också i glasramarna, de tonade fönstren och märkena "Stelvio", "Q4" och "Veloce Ti". Stelvio Veloce Ti levereras utrustad med antingen en 280 hk 2.0 Turbo-bensinmotor eller en 210 hk 2.2-dieselmotor, båda kombinerade med 8-växlad automatisk växellåda och Q4 fyrhjulsdrift. Motorerna är fyra cylindrar med drivaxel i kolfiber.

 

Autonom körning nivå 2

Giulia och Stelvio har båda en komplett uppsättning ADAS-funktioner (Advanced Driver Assistance Systems), som erbjuder den högsta nivån av autonom körning i en perfekt balans mellan körglädje och assistanssystem. Denna uppsättning ADAS inkluderar körfältsassistans, aktiv döda vinkeln-övervakning, aktiv farthållare, vägmärkesidentifiering, aktivt kökörningssystem och Trötthetsvarnare.

 

Alfa Connect Services

År 2021 kommer hela Alfa Connect services att finnas tillgängliga. Det finns många olika paker. My Assistant erbjuder en SOS-samtalsfunktion vid en kollision eller en nödsituation. My Remote erbjuder fjärrstyrning av bilens funktioner via smartphone eller smartwatch. My Car är utformad för att alltid övervaka bilens hälsa och dess parametrar. My Navigation består av appar för att söka efter destinationer och intressanta platser, samt realtidsvarningar om trafik och hastighetskameror. Du kan använda My Wi-Fi för att dela internetanslutningen mellan flera enheter ombord, max upp till 8.  Dessutom varnar My Theft Assistance ägaren någon försöker stjäla din bil.