ORDERBÖCKERNA NU ÖPPNA FÖR GIULIA OCH STELVIO B-TECH

  • De nya modellerna har slående, unika mörka högblanka detaljer och skinande emblem.
  • De är även fullspäckade med avancerat innehåll för komfort, säkerhet och anslutningsbarhet.
  • Sportighet och körglädje speglas också i de nydesignade lättmetallfälgarna.

 

Utvecklingen av modellerna som förkroppsligar själva essensen av varumärket och som symboliserar den förstklassiga italienska byggkvaliteten fortsätter. Alfa Romeo-återförsäljarna börjar ta emot beställningar på nya Giulia och Stelvio B-Tech idag. Detta är modeller som sticker ut med sitt högteknologiska innehåll och ett attraktivt paket som karaktäriseras av mörka glansiga detaljer.

 

Alfa Romeo Giulia och Stelvio B-Tech

 

Specialutgåvan B-Tech introducerar många nya funktioner som har utformats för att göra dessa mekaniska skapelser signerade Alfa Romeo ännu mer kompletta och personliga samtidigt som de fortsätter att vara trogna de egenskaper som gjort dem så framgångsrika. De iögonfallande nya designelementen sticker ut på Giulia och Stelvio, som den mörka glansiga V-formade klövern i fronten, på backspegelskåporna och avgasröret och bakpartiets skinande emblem. De speciellt framtagna fälgarna med monokromatiska nav gör det skräddarsydda formspråket komplett. Giulia fås med 18-tumsfälgar och Stelvio med 19-tumsfälgar som standard. Och de båda modellerna kan fås med 19- respektive 20-tumsfälgar som tillval. De mörka glansiga accenterna fortsätter på det bakre stötfångarinlägget och de längsgående takprofilerna på den första SUV:en från Alfa Romeo.

På tekniksidan är båda modellerna som standard utrustade med adaptiv farthållare, infotainment med 8,8-tums skärm och Apple CarPlayTM smarttelefonsintegrering, DAB-radio och Bi-xenonstrålkastare med spolare.