F1-FÖRARNA I SCUDERIA FERRARI PROVKÖR GIULIA QUADRIFOGLIO

Tre förare från Scuderia Ferrari möter tre Giulia Quadrifoglio – med andra ord den ultimata provkörningen av Alfa Romeos snabbaste sedanmodell genom tiderna.  Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen och Antonio Giovinazzi kom till Alfa Romeo för en speciell dag på testbanan Balocco i Italien – den optimala banan för att utforska Giulia Quadrifoglio-modellens fulla potential.

 

De tre specialinbjudna gästerna hade riktigt roligt bakom ratten på Giulia Quadrifoglio, som gör 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder, har en topphastighet på 307 km/h och möjliggör en lateral acceleration motsvarande 1,15 g. De tre F1-förarna genomförde provkörningen i Race Mode, ett körläge exklusivt för Giulia Quadrifoglio och som kopplar bort de flesta av de elektroniska förarhjälpmedlen. På så vis kunde Vettel, Räikkönen och Giovinazzi uppleva bilens sanna, sportiga natur och dess unika egenskaper i form av kraft och kördynamik.

 

Alfa Romeo kommer fortsätta att stå vid Scuderia Ferraris sida som officiell sponsor och Alfa Romeos legendariska fyrklöver ("Quadrifoglio") kommer också att synas på F1-bilen SF70H vid varje tävling under säsongen.

 

Här kan du se en videosammanställning från Ferrariförarnas provkörning på Alfa Romeos testbana: http://bit.ly/2x0azvX