DUBAI: DEN INTERNATIONELLA PRESSKÅREN MÖTER STELVIO QUADRIFOGLIO

En exklusiv miljö: den mest spännande bergsvägen i Förenade Arabemiraten – vägen över berget Jebel Jais anses unik bland turister, idrottare och motorentusiaster världen över. Det är svårt att föreställa sig en bättre plats för Stelvio Quadrifoglio att sättas på prov av 160 motorjournalister och influencers i samband med International Media Drive i Dubai, 3–18 december 2017.

 

Som komplement till de hisnande hårnålskurvorna längs bergssidan, kan även läggas den unika körkänslan hos Stelvio Quadrifoglio, redo att släppa lös kraften från dubbelturbo-V6:an på 2,9 liter och 510 hk. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,8 sekunder och en toppfart på 283 km/h, den högsta för en bil av den här typen, står Stelvio Quadrifoglio redo att erbjuda det yppersta i form av väghållning och körglädje.

 

Vikt/effekt-förhållandet och den optimala viktfördelningen ger tillsammans med fyrhjulsdrivningssystemet Q4 AWD, som för första gången erbjuds tillsammans med dubbelturbo-V6:an på 2,9 liter, en oöverträffad körupplevelse, ytterligare förstärkt av banbrytande teknik som Alfa™ CDC (Chassis Domain Control), Alfa™ Torque Vectoring och Alfa Active Suspension.

 

Klicka här för mer information om Stelvio Quadrifoglio.

 

Titta på ett videoklipp med Stelvio Quadrifoglio.