F1-STALLET ALFA ROMEO SAUBER: FÄRGSCHEMAT PRESENTERAS

Som en produkt av det samarbete som inletts mellan Alfa Romeo och det schweiziska racingteamet, presenterades idag, lördagen den 2 december, färgschemat för det nya F1-stallet Alfa Romeo Sauber vid Alfa Romeo-museet i Arese, Alfa Romeo Museo Storico.

 

I närvaro av Sergio Marchionne, VD för Fiat Chrysler Automobiles, och Pascal Picci, ordförande i Sauber Holding AG, presenterades också namnen på stallets båda förare: Marcus Ericsson och Charles Leclerc.

 

Från och med F1-säsongen 2018 kommer Alfa Romeo återigen att vara en nyckelspelare i racingvärlden – en verklighet som länge varit en del av märkets DNA och som genom åren förgyllt tillvaron för det italienska märkets fans, delvis tack vare de VM-titlar som vanns av förare som Nino Farina och Juan Manuel Fangio bakom ratten på de legendariska Tipo 158 och Tipo 159.

 

Alfa Romeo har idag skrivit ett nytt kapitel i märkets 107-åriga historia. Evenemanget förlades till Alfa Romeos eget museum, där man också den 24 juni 2015 lät nya Alfa Romeo Giulia ha världspremiär, en modell som sammanfattar märkets nya paradigm och fullt ut ger uttryck för mottot ”Meccanica delle Emozioni”.

 

Det nya F1-stallet står redo att möta sina fans i mars 2018. Redo för nya upplevelser tillsammans.

 

ARESE, 2 DECEMBER 2017