Alfa Romeo Stelvio
  • UNIQUE
  • HDC
  • UTAN MOTSTYCKE
  • KOMPROMISSLÖS
  • ORUBBLIG
  • INFOTAINMENT
  • GALLERI

DEN FÖRSTA ALFA ROMEO SUVEN

SPÄNNINGEN KRING EN STOR DEBUT

SEDAN STARTEN HAR ALFA ROMEO SKAPAT MODELLER SOM FÖRÄNDRAR SÄTTET VI KÖR PÅ OCH SOM BEUNDRAS SAMT IMITERAS. NU NÅR MÄRKET EN NY MILSTOLPE EFTER NÄSTAN 107 ÅRS HISTORIA. STELVIO ÄR HÄR FÖR ATT MÖTA DE HÖGSTA AV FÖRVÄNTNINGAR HOS ENTUSIASTISKA FÖRARE.

HDC

HILL DESCENT CONTROL

Redo att ta sig an varje backe

Stelvio är utrustad med Hill Descent Control (HDC) som standard. Med detta system kan föraren hålla en säker, jämn hastighet även i nedförsbackar tack vare att HDC bromsar varje hjul individuellt. Stabiliteten och säkerheten kan därmed säkerställas i alla förhållanden, även på hala underlag och extremt branta vägar.

IBS

INFOTAINMENT

UTAN MOTSTYCKE

EN KÄNSLA UTAN MOTSTYCKE

KÄNSLORNA NÅR NYA HÖJDER

KAN EN SUV SKAPA SAMMA KÄNSLOR SOM EN SPORTIG SEDAN? STELVIO SKAPADES FÖR ATT BEVISA ATT GENUIN KÖRGLÄDJE KAN FÖRSTÄRKAS OCH FÖRHÖJAS I EN SUV. DESS HÖGA MEN SPORTIGA KÖRSTÄLLNING ÄR EN EXKLUSIV NYHET. KÄNSLAN DU FÅR BAKOM RATTEN I EN STELVIO ÄR ETT ABSOLUT GENOMBROTT I SUV-VÄRLDEN.

KOMPROMISSLÖS

KÄNSLOR HAR INGA KOMPROMISSER

SKAPA FÖR ATT VARA UNIK

KAN EN SUV SKAPA SAMMA KÄNSLOR SOM EN SPORTIG SEDAN? STELVIO SKAPADES FÖR ATT BEVISA ATT GENUIN KÖRGLÄDJE KAN FÖRSTÄRKAS OCH FÖRHÖJAS I EN SUV. DESS HÖGA MEN SPORTIGA KÖRSTÄLLNING ÄR EN EXKLUSIV NYHET. KÄNSLAN DU FÅR BAKOM RATTEN I EN STELVIO ÄR ETT ABSOLUT GENOMBROTT I SUV-VÄRLDEN.

ORUBBLIG

ALFA ROMEOS SÄTT ATT SKAPA EN SUV

DEN ORUBBLIGA STRÄVAN EFTER EXCELLENS

TOPPMODERN TEKNOLOGI FÖR SÄKERHET OCH INFOTAINMENT. EN LÄTTVIKTSKONSTRUKTION OCH EN KARDANAXEL I KOLFIBER. ETT OPTIMALT UTBUD AV EFFEKTIVA SAMT EXTRAORDINÄRA DRIVLINOR MED PATENTERADE DYNAMISKA LÖSNINGAR. FÖR MÄRKET ÄR DET ÅTERIGEN DAGS ATT ADDERA ÄNNU ÄTT MÄSTERVERK TILL INNOVATIONSPORTFÖLJEN, TROGEN SIN UNIKA METOD ATT SKAPA BILAR. STELVIO ÄR DEN ALFA ROMEO SOM KAN ÄNDRA SUVARNAS HISTORIA, MED EN NY KÄNSLOMÄSSIG TWIST.

INFOTAINMENT

APPLE CAR PLAY

Tack vare Apple CarPlay-integrationen på Alfa Connect-systemet är det enkelt att använda en iPhone samtidigt som du är fokuserad på vägen.

Här är en "hur" -video som tydligt förklarar användningen av Apple CarPlay-funktionerna.

Kolla videon

SEND MESSAGES – SMS

Det är enkelt att alltid vara i kontakt med världen: efter att ha anslutit en iPhone till Alfa Connect via Bluetooth, vilket möjliggör Bluetooth-sms-delning och meddelanden från din iPhone. SMS kan läsas, tas emot och skickas direkt från bildskärmen.

Kolla videon

MAP CARE

Det är trevligt att alltid vara redo att utforska världen på bästa sätt.

Mopar® Map Care är kartuppdateringstjänsten som uppdaterar kartan var tredje månad. Kolla hur enkel den är med denna steg för steg video. Bara logga in på maps.mopar.eu, ange VIN i din bil och kolla om nya uppdateringar är tillgängliga. Klicka på "Instruktioner" på webbplatsens personliga sida för fullständig installationsinformation. Klicka på "Hämta licens" och sedan på "Ladda ner karta". När nedladdningen är avslutad, spara kartfilerna och licensen på en USB-flash-enhet.

Kolla videon
  • CAR PLAY
  • SMS
  • MAPCARE
GALLERI
UPPTÄCK MER OM ALFA ROMEO STELVIO
HÅLL DIG UPPDATERAD
FORMULÄR
NJUT AV DEN FÖRSTA VYN
SE VIDEO