Quadrifoglio
  • Begränsad upplaga
  • ETT SPECIELLT BAND
  • KRAFT OCH KÄNSLA I PERFEKT BALANS
  • ERGONOMISKA OCH LYXIGA MATERIAL
  • GALLERI

10 st limiterade exemplar

Framutvecklade för att fira återkomsten till ett av världens mest prestigefyllda motortävling. ”Alfa Romeo Racing” Edition av Giulia och Stelvio Quadrifoglio är en hyllning till varumärkets fantastiska historia inom motorsport och F1. De båda modellerna kommer att vara tillgängliga i endast 10 exemplar var, precis lika många Grand Prix mästerskap som Alfa Romeo vunnit genom åren.

ETT SPECIELLT BAND

ETT SPECIELLT BAND

Den kännetecknande och röda Competizione-lacken är en hyllning till F1-bilen ”Alfa Romeo Racing C38”. Den ackompanjeras med aerodynamiska linjer och omfattande användning av kolfiber.

KRAFT OCH KÄNSLA I PERFEKT BALANS

KRAFT OCH KÄNSLA I PERFEKT BALANS

Det exklusiva avgassystemet Akrapovic Titanium är specialanpassat för just Alfa Romeo Racing Edition och betonar det djupt mullrande ljudet från 2.9 V6 Bi-Turbo motorn. En aluminiummotor som nu når en toppeffekt på hela 520 hk.

ERGONOMISKA OCH LYXIGA MATERIAL

exklusiva LättviktsMATERIAL

Tack vare användandet av lättviktsmaterial för avgassystemet (titan), bromsar (keramiska) och sätena (kolfiber) erbjuder denna specialutgåva ett signifikant viktbesparande jämfört med standardversioner (-28 kg). Giulia och Stelvio Alfa Romeo Racing Edition är resultatet av den tekniska expertisen hos Alfa Romeo och erbjuds i endast 10 stycken exemplar vardera.

GALLERI