STELVIO OCH GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • BEGRÄNSAD SERIE
 • GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • INFOTAINMENT
 • PERFORMANCE
 • NÜRBURGRING
 • VÄLKOMMEN IN I BILEN
 • SE VIDEORNA

PRESTANDA I EN BEGRÄNSAD SERIE

Det är inte alla som lyckats att sätta rekord i en kategori på Nürburgring-banan, och det är inte alla som har unika stildetaljer och specialutrustning. Det är därför som Giulia Quadrifoglio NRING och Stelvio Quadrifoglio NRING tillverkades i en begränsad serie på endast 108 numrerade exemplar (i Europa, Mellanöstern och Afrika) med all extrautrustning och exklusiva egenskaper.

GIULIA QUADRIFOGLIO NRING

GIULIA QUADRIFOGLIO NRING

DESIGN OCH PRESTANDA MADE IN ITALY

Giulia Quadrifoglio NRING är skapad för att tillfredsställa alla sanna entusiaster. Den inspirerades av det kategorirekord som sattes på den legendariska tyska banan, och kommer med säkerhet att bli en riktig samlarbil. Den finns i en begränsad serie med en speciell och exklusiv lackfinish som förstärker de eleganta och sportiga fälgarna.

EXTERIÖR

EXKLUSIVITET I EN BEGRÄNSAD SERIE

Giulia Quadrifoglio NRING har en särpräglad personlighet med rena linjer och en unik design som kännetecknas av detaljer som till exempel kolfiberinlägg. Den omfattande användningen av kolfiber i motorhuv, taklucka, bakspoiler, sidokjolar, V-grill och backspegelkåpor ger den en extra sportig karaktär i en ren och omisskännlig Alfa Romeo-stil.

INTERIÖR

SPORTIGHET OCH ELEGANS

Världens mest berömda och ikoniska exempel på design återspeglar alla sökandet efter balans mellan mekaniska krav, det mänskliga sambandet och naturen. Giulia Quadrifoglio NRING tillämpar samma filosofi på vägen. Föraren är i centrum bland de sofistikerade materialen i kupén som kännetecknas av röd inredning och extra sportighet tack vare Sparco-stolarna med kolfiberskal som garanterar absolut stöd, även i de mest extrema kurvorna. En ytterligare exklusiv detalj är ett kolfiberinlägg som visar Limited Edition-numret.

 • GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • EXTERIÖR
 • INTERIÖR
STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

SPORTIG ATTITYD I EN BEGRÄNSAD SERIE

Stelvio Quadrifoglio NRING är skapad för att uppfylla varje sann entusiasts drömmar och är inspirerad av det kategorirekord som sattes på den legendariska tyska banan. Den är endast tillverkad i 108 exemplar. Unik utrustning i kombination med unika detaljer som finishen i Nürburgring Grey gör den till ett äkta samlarobjekt.

EXTERIÖR

DYNAMISK EXTERIÖR

Allt i Stelvio Quadrifoglio NRING:s design är dynamiskt och banbrytande. Kolfibern i den V-formade grillen, backspegelkåporna och sidokjolarna tillsammans med det elektriska panoramataket understryker den sportiga och samtidigt eleganta karaktären. Sökandet efter balans återspeglas av de muskulösa linjerna som perfekt balanserar stil och dynamik: omisskännligt vid första anblicken.

INTERIÖR

BANBRYTANDE ELEGANS OCH SPORTIGHET

Så fort du sätter dig bakom ratten märker du de sofistikerade materialen i interiören, som läder och Alcantara, detaljer i kolfiber och instrumentbrädan som förhöjs av det exklusiva numrerade emblemet. Sparco-stolarna med kolfiberskal och röda material och sömmar ger interiören ett sportigt utseende och garanterar perfekt stöd, även vid sportig körning.

    

 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • EXTERIÖR
 • INTERIÖR
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

INTUITIV OCH ENKEL TEKNIK

Stelvio och Giulia Quadrifoglio NRING är utrustade med det innovativa infotainmentsystemet Alfa Connect, 3D-navigationskartor och en 8,8” display med DAB-system och Harman Kardon Sound Theater. Tack vare perfekt integration med Apple CarPlay för iPhone och med Android Auto för Android-enheter, är det nu ännu enklare och säkrare att ha direkt åtkomst till all musik och alla kontakter, kartor och appar på din enhet.

PERFORMANCE

PERFORMANCE

KRAFT OCH KÄNSLA I PERFEKT BALANS

Stelvio och Giulia Quadrifoglio NRING är utrustade med den berömda 2,9-liters V6-motorn på 510 hk med 90 graders cylindervinkel och Bi-Turbo som tack vare en omfattande användning av aluminium och kolfiber kan säkerställa både extraordinär prestanda och låg vikt, medan de kolfiberkeramiska bromsskivorna ger oöverträffad bromsförmåga.

NÜRBURGRING

NÜRBURGRING

KATEGORIREKORD

Stelvio och Giulia Quadrifoglio NRING har båda satt rekord på den legendariska tyska banan med varvtider på 7 minuter och 51 sekunder respektive 7 minuter och 32 sekunder. Två prestigefyllda rekord för de båda bilarnas kategorier.

VÄLKOMMEN IN I BILEN

VÄLKOMMEN IN I BILEN

Alfa Romeo har skapat en verkligt förstklassig, komplett och överlägsen varumärkesupplevelse för köpare av de begränsade Nürburgring-upplagorna Stelvio Quadrifoglio NRING och Giulia Quadrifoglio NRING. Köpupplevelsen börjar redan innan leveransen, eftersom överlämningen av bilen föregås av en försändelse av en numrerad modell i skalan 1:18 i en prestigefylld Alfa Romeo-låda i svart läder med röda sömmar. När bilen hämtas kommer köparen att hitta ett välkomstpaket i bilen med racinghandskar från Sparco och en specialdesignad mjuk skaljacka, en sportväska med Alfa Romeo-mönster, Quadrifoglio-manschettknappar och originalskor som skapats av Car Shoe.

EN OMEDELBAR KLASSIKER

För att fira den nya begränsade upplagan kommer NRING-versionerna att ha särskilda ”äkthetsintyg” som utfärdas av FCA Heritage. Beslutet att förse dessa specialutgåvor med ”äkthetssintyg”, som normalt endast utfärdas till veteranbilar, ger dem genast genuin status som ”omedelbara klassiker”, vilket gör dem till sanna samlarobjekt tack vare deras exklusivitet, prestanda och begränsade produktionsserier. Varje ägare får ett kit som innehåller tillverkarens äkthetsintyg, en numrerad certifieringskylt som matchar bilens chassinummer, en bok med fotografier och tekniska specifikationer.

UPPLEVELSEN

Alla ägare av en Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio NRING och Giulia Quadrifoglio NRING kommer att erbjudas en möjlighet att delta i en kurs i sportig körteknik på Nürburgring-banan under 2019. Dessutom kommer en exklusiv concierge-tjänst att finnas tillgänglig per telefon för att hjälpa NRING-kunder under hela deras Alfa Romeo-upplevelse.

 • VÄLKOMMEN IN I BILEN
 • OMEDELBAR KLASSIKER
 • UPPLEVELSEN
SE VIDEORNA