• Stil
  • Teknik
  • Dynamik
  • HJULUPPHÄNGNING och BROMSSYSTEM
  • Motorer
  • Paket
  • Klädsel
Stil

EXTERIÖR

Dramatisk. Spännande. Veloce.

Giulietta Veloce är det tydligaste uttrycket för nya Giuliettas sportiga karaktär. Den är fullpackad med standardutrustning och specifika detaljer för ett ännu djärvare utseende, plus tekniska racingfunktioner för en kompromisslös hållning på vägen. Dessa omfattar sportfjädring med specifik uppställning, sidokjolar, sportiga stötfångare med exklusiv Alfa-röd list, 17-tums lättmetallfälgar, mörktonade rutor, överdimensionerat Brembo-bromssystem med röda bromsok, fyra huvudcylindrar och överdimensionerade avgasrör. Ytterligare unika detaljer är det exklusiva ”Veloce”-emblemet, strålkastare med kolfiberbehandling, plus blank antracitfärgad lack på spegelhöljen, dörrhandtag, grill och dimljuskåpor.

Giulietta Veloce erbjuder exklusiva 18-tumsfälgar. *Som tillval
Förstorade och förkromade dubbla avgasrör är specifika för utrustningsnivån Veloce.
Veloce är det italienska ordet för ”snabb”.

INTERIÖR

Unik körsensation.

Nya Giulietta Veloces sportiga stil matchas av de nya och sportiga sätena i skinn och alcantara med inbyggda nackskydd med röda sömmar, aluminiumpedaler, infattningar på instrumentbrädan med mörk yta, sportratt med röda kontrastsömmar och kolstålutseende på instrumentbrädans konturer och dörrpanelerna.

Alfa Romeo Giulietta Veloce Interiör
Sportiga säten klädda med skinn och Alcantara med röda broderade sömmar som bara finns för denna version.
Nya Giulietta Veloce har den exklusiva ratten med plan nederdel.
Sportpedaler i aluminium och aluminiumtrösklar är standard i Giulietta Veloce.
Teknik
Teknik

INFOTAINMENT

Alltid uppkopplad till världen.

Giulietta Veloce är utrustad med det innovativa multimediasystemet Uconnect™ med 5-tums pekskärm, Bluetooth, MP3 och Audio Streaming, Aux-in, USB-anslutning, röststyrning och SMS Reader. Den senaste uppdateringen av denna version är Uconnect™ Live service: ladda ner appen till din smartphone för att integrera TomTom Live och andra exklusiva appar som Efficient Drive och my:Car. Strömma musik med Deezer och TuneIn och dela din resa med vännerna på Facebook och Twitter. Dessutom kan du övervaka bilens parametrar, mäta din Giulietta Veloces prestanda och få körningsråd i realtid med appen Alfa Performance som finns på Uconnect 6,5” Radio Nav.

Exklusiva 6,5” Radio Nav är tillgänglig som tillval.
Farthållare på ratten är en viktig funktion som ökar komforten under långkörningar.
Som tillval kan Giulietta Veloce utrustas med ljussystemet Hi-Fi Bose.
Dynamik
Dynamik
HJULUPPHÄNGNING och BROMSSYSTEM

HJULUPPHÄNGNING och BROMSSYSTEM

Unik sportinställning.

Nya Giulietta Veloce innehåller det senaste inom elektroniska system för dynamisk kontroll och säkerhet. Den omfattar också en konstruktion som är designad att tillfredsställa de mest krävande kunderna beträffande väghållning, smidighet och säkerhet: en lätt och stel struktur skapad av material som aluminium och höghållfast stål. Ett unikt hjulupphängningssystem har även designats att ge perfekt balans, även vid höga hastigheter. Dessutom är Giulietta Veloce utrustad med det överdimensionerade Brembo-bromssystemet med Alfa Romeo-röda bromsok och den speciella sportiga körstilen.

McPherson-upphängning fram och Multilink-upphängning bak ökar kontrollen, komforten och säkerheten i alla väder.
Active Dual Pinion-styrning är den nya generationens styrsystem som utvecklats i syfte att garantera maximal körglädje.
Motorer
Motorer

Motorer

Skapad att få hjärtat att slå snabbare.

Nya Giulietta Veloce innehåller den kraftfullaste motorn i Giulietta-serien: 1750 turbobensinmotorn på 240 HK. En superladdad motor som superladdar känslorna, byggd i syfte att leverera enastående prestanda. Kraftöverföringen är också utrustad med exklusiva TCT, den innovativa halvautomatiska växellådan med dubbelkoppling från Alfa Romeo som ger kontinuerlig vridmomentstillförsel och väggrepp utan kraftförluster vid växling. Allt på Giulietta Veloce har skapats med syfte att ge en äkta racingupplevelse vid ratten.

BENSIN

Motor
1.750 TB 240 HK
Cylindrar
4 cylindrar
Manuell växellåda 6-växlad dubbelkopplingslåda
Förbrukning 6,8 (l/100km) 
CO₂-utsläpp 157 (g/km)
Utsläppsklass Euro 6 
Paket
Paket

Paket

Varje Alfa Romeo är lika unik som du, och du kan uppgradera genom att lägga till exklusiva paket med olika funktioner. Upptäck dem och sätt ihop dem på din nya Giulietta.

SIKTPAKET

Öka körglädjen i en fullt utrustad Giulietta med:
  • Elinställbart svankstöd
  • Höjdjusterbara säten
  • Parkeringssensorer fram och bak
  • Bakre armstöd
Klädsel

KLÄDSEL

Upptäck nya Giuliettas klädsel som är genomgående med konsekvens i utrustning, formgivning och prestanda i varje utförande.