Stelvio Quadrifoglio

KRAFT I SIN VACKRASTE FORM

Stelvio Quadrifoglio gör ett hisnande första intryck, och varje del av det lever upp till det mycket kraftfulla och visuella löftet. Designen förblir trogen Alfa Romeo-traditionen genom att kombinera  arv, prestanda och skönhet.

alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio-suv-red-esterni-cover-desktop-1920x765

UPPTÄCK PRESTANDAN I LINJERNA

De muskulösa linjerna i bakpartiet förmedlar  prestanda och förmåga.De nya bakljusen i klarglas, helt i linje med senaste trend. Stelvio Quadrifoglio är en sann italiensk SUV.

MER ÄN BARA DESIGN

För att kombinera stil och funktion erbjuds Stelvio Quadrifoglio med ett äkta kolfiber kit på bland annat sidospeglar och frontgrill. Kolfiberinlägget ger inte bara ett visuellt sportigt intryck men tillför även viktreduktion.

NYA 21" ALUMINIUMFÄLGAR

De nya 21″ fälgarna i aluminium är inspirerade av den klassiska Alfa Romeo looken med de cirkulära formerna. Kombinera med bromsok som matchar din stil; gul,röd, grå eller svart.

NY IKONISK FÄRG

Genom tiderna har Alfa Romeo skapat flera ikoniska modeller. Bland dom är Alfa Romeo Montreal från 1967. För att hedra denna kultförklarade sportbil, skapades färgen med samma namn som nu erbjuds på Stelvio Quadrifoglio.