Stelvio

INSPIRERAD AV ARVET

Den ikoniska Alfa Romeo designen har gett form åt en aldrig tidigare skådad SUV, kännetecknad av unika egenskaper från varumärkets arv men även ny premiumkänsla.Varje detalj är utformad för att förbättra aerodynamiken och understryka Stelvios prestanda, utan dramatik. På Alfa Romeo kallar vi det ”The Meaningful Beauty”.

EXTERIÖR

Utöver gränserna för sin kategori upprätthåller Stelvio en stark Alfa Romeo-identitet och en ren känsla av dess legendariska italienska arv. Det krävs bara en blick för att känna igen den omisskännliga främre triloben, de markerade linjerna och den muskulösa bakpartiet; allt balanserat med en idealisk känsla av perfekta proportioner och harmoniska ytor

DET OMISSKÄNNLIGA ARVET

Det legendariska stilelementet ”il Trilobo”, den V-formade grillen med svartlackad inramning. Varje fordon som konstruerats känns igen direkt tack vare ett fåtal framträdande drag. Il Trilobo är förmodligen den mest ikoniska fronten inom bilindustrin.

 

20" LÄTTMETALLFÄLGAR

Stelvio erbjuder ett brett utbud av lättmetallfälgar med dimensioner mellan 18- 21 tum. I utförande Veloce matchar karrossens stildetaljer med de nya 20″ lättmetalfälgarna i ”Trofeo Dark Miron” med bromsok i de tillgängliga färgerna; gul, röd eller svart.

SPORTIG OCH STILFULL INTERIÖR

Interiören i Stelvio representerar ett banbrytande skifte inom SUV segmentet, med sin höga, men ändå sportiga, körställning, utformad för att dominera vägen. Interiören är ren och minimalistisk: varje detalj är utformad för att intensifiera din upplevelse vid ratten, där ingenting är överflödigt eller överdesignat. Med Stelvio ändrar Alfa Romeo paradigmen för SUV-kategorin, och kombinerar rymlighet, ergonomisk komfort och oöverträffad stil.

NY DESIGN MED TYDLIG IDENTITET

Den omarbetarde mittkonslen hos Stelvio representerar den höga kvalitetsnivån och omsorg i detaljerna. Den italienska flaggan är en symbol för italienskt hantverk i högsta klass.

MED UTRYMME FÖR ALLA RESENÄRER

Stelvio erbjuder bekväma sittplatser för totalt 5 resenärer inkl. förare och ett stort bagageutrymme. Med uppfällda baksäten (40/20/40 delning) erbjuds en max volym på 525 liter.