Giulia Quadrifoglio

KRAFTFULL CHARM

”Nödvändig skönhet” blev det sista ordet för varje skulpterad linje och funktion.En flitig användning av högsta kvalitet, aluminium och äkta kolfiber förkroppsligar Alfa Romeos filosofi där varje estetisk egenskap, från huvens luftventiler till bakspoilern, tjänar ett verkligt syfte samtidigt som den visar  italiensk design när de är som bäst

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-gallery02-desktop-1230x880

KOLFIBER FÖR STIL OCH FUNKTION

Den omfattande användningen av äkta kolfiber för tak,motorhuv,sidokjolar och frontgrill ger inte bara Giulia Quadrfoglio ett sportigt intryck men hjälper även att hålla vikten nere. Design med funktion.

MER ÄN BARA FÄRG, EN HYLLNING

Den nya färgen ”Montreal Green” är en hyllning till av varumärkets mest ikoniska modeller – Alfa Romeo Montreal, som lanserades för 50 år sedan.

19" LÄTTMETALLFÄLGAR

De nya 19″ lättmetallfälgarna kommer i fyra olika utföranden och två nyanser; dark eller aluminium. Matcha med bromsok i kulörerna gul,röd,grå eller svart

IKONISK SYMBOL

Den legendariska frontgrillen, även kallad för ”Il trilobo” är den ikoniska symbolen för en Alfa Romeo. I Giulia Quadrifoglio erbjuds den med inramning i äkta kolfiber

SPORTAVGASSYSTEM MED KARAKTÄR

Avgassystemet på Giulia Quadrfoglio är inte bara vackert att titta på utan är en fröjd även för örat.  Det unika och kraftfulla ljudet lämnar ingen oberörd. Som tillval erbjuds även ett sportavgassystem från Akrapovič.

INTERIÖR SOM VÄCKER KÄNSLOR

Hantverk kommer till liv i den omdesignade interiören med senaste tekniken, nya materialval och högsta kvalitet. Välkommen in till Giulia Quadrfoglio

AR-Giulia-QV-Interiors-desktop-1920x750 (1)

SPORTSÄTEN I LÄDER OCH ALCANTARA

I Giulia Quadrifoglio sitter du bekvämt och ergonomiskt tack vare eluppvärmda sportsäten med utmärkt sidostöd. Njut av komforten och den läckra materialvalen – läder och Alcantara.

MED RÄTT GREPP

Den nya eluppvärmda sportratten med bakre växelpaddlar i äkta aluminium erbjuds med  kombinationen av läder/Alcantara. Den snygga designen går hand-i-hand med den utsökta och direkta styrförmågan.

VÄXLA UPP I STIL

Den nydesignade mittkonsolen har utformats för att erbjuda bättre komfort och exklusivitet.  Med ny växelspak,mediekontroll och trådlös smartphone-laddare förenar Giulia Quadrifoglio senaste teknik och med högsta hantverk.