GiuliaAVANCERAD TEKNIK OCH HÖG SÄKERHET

I enlighet med Alfa Romeos traditioner erbjuder Giulia unika tekniska lösningar.Allt för att erbjuda sin förare en dynamisk körupplevelse och hög säkerhet – i varje situation.

 

ALFA™ ACTIVE FJÄDRING

Anpassar fordonets respons dynamiskt efter det körläge som du har valt med Alfa™ DNA selector: en mjukare stötdämparinställning för en bekvämare resa, eller en styvare inställning för en mer exakt, sportig körning.

ALFA DNA KÖRPROGRAMSVÄLJARE

Välj den körstil som passar dig och dina körförhållanden bäst med Alfa ™ DNA körprogramsväljare. Dynamic; För sportig körning. Skarpare gasrespons, vassare styrning, mer reaktiv bromsning och ökad prestanda. Natural; För perfekt balans i daglig körning, kombinerat effektivitet och komfort.Advanced Efficiency; Konstruerad för att maximera bränsleeffektiviteten och minska  bränsleutsläpp.

Q4 FYRHJULSDRIFT

Tack vare det innovativa fyrhjulsdriftsystemet Q4 (AWD) som erbjuds med version Giulia Veloce  , är föraren fri att njuta av unika körupplevelser och säkerhet i världsklass hela tiden. Q4-systemet övervakar greppförhållandena och förarens inmatningar i realtid för att säkerställa bästa prestanda genom att alltid leverera ideal vridmomentfördelning mellan axlarna. På så sätt anpassar bilen sig direkt till vägen, vilket ger förstklassig komfort, perfekt grepp och hantering bortom jämförelse. Det finns ingen skillnad mellan snö, is, regn, grus eller sand, Q4-systemet ger överlägsen körkänsla överallt.

BALANSERAD VIKTFÖRDELNING

De utmärkta köregenskaperna hos Alfa Romeo Giulia är resultatet av tydliga design-och teknik val. Till dessa hör valet av en frontmonterad, längsgående motor, kopplad till bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift och som ger en perfekt 50/50 viktfördelning. Allt med den extra fördelen i form av körglädje.