GiuliaSKÖNHET I RÖRELSE

Alfa Romeo har alltid tagit ett unikt och helt originellt tillvägagångssätt för att designa sina bilar: det är samspelet mellan design och passion, mellan kärlek och den mest avancerade tekniken som gör det så speciellt.Idag skriver Alfa Romeo ett nytt kapitel i sin historia och introducerar en framtid där föraren återigen står i centrum för designen. Här är Alfa Romeo Giulia.

GiuliaDesignBlock2_1900X820_AV_Nov20

DESIGN OCH KOMFORT

OMISSKÄNNLIG DESIGN

Stiligt, balanserat och harmoniskt. Ett unikt och omisskännligt utseende, representerat av ”scudetto” och ”trilobo”, de omisskännliga designelementen hos en Alfa Romeo.

Giulia förkroppsligar den stilen. Vackert och funktionellt: med balanserad viktfördelning och bak-eller fyrhjulsdrift.

 

KOMFORT I VÄRLDSKLASS

Giulias interiör är byggd kring föraren, men alla passagerare reser i högsta komfort och säkerhet. Enkelt och väsentligt sätter det föraren i centrum för handlingen.

Interiören i Giulia är slående för sin kombination av material: ytor i äkta trä, naturlig valnöt eller grå techno-ek. Borstad aluminium. Läder med nappafinish.

Alla material är utvalda för att vara i full harmoni med personligheten hos Giulia och den utformade finishen som bara den italienska stilen kan ge. Form, funktion och skönhet är oskiljaktiga. En intensiv upplevelse, riktad mot alla sinnen.