Giulia

GÖR SPETSKOMPETENS TILL DIN STANDARD

Alfa Romeo Giulia är den mest utmärkande och bekväma följeslagaren i ditt vardagliga liv. En sportsedan med tidlös stil som förkroppsligar den italienska andan och som erbjuder den senaste tekniken. Giulia erbjuder all komfort du önskar utan kompromissa Alfa Romeos filosofi om att skapa bilar som levererar unika körupplevelser och känslor.

alfa-romeo-giulia-interior-desktop-1920x1020

ITALIENSK DESIGN

Alfa Romeo rör känslorna med sin rika historia och fängslande blandning av toppmodern teknik, inspirerande prestanda och förförisk stil. Alfa Romeo Giulia är ett perfekt exempel på just detta. Skönhet i rörelse.

AVANCERAD TEKNOLOGI

Alfa Romeo Giulia är en sportsedan med hög prestanda och erbjuder exklusiv teknik för förstklassig dynamisk prestanda och körglädje, som bl.a Alfa™ Link hjulupphängning, kardanaxel i kolfiber och ADAS Nivå 2 (Advanced Driver-Assistance Systems).

INNOVATIVA MOTORER

En Alfa Romeo sticker alltid ut för innovationen i sin drivlina.Under hela sin rika 111 -åriga historia har Alfa Romeo introducerat många branschnyheter med innovativ teknik som bidrar till klassledande prestanda. Alfa Romeo Giulia erbjuder likaså ; effektiva och högpresterande bensin-och diesel motorer med effekt mellan 190 hk – 510 hk (Quadrifoglio). Samtliga kopplade till en 8-växlad automatlåda.