ALFA ROMEO RACING
  • C39. FÖDD MED AMBITION
  • KIMI RÄIKKÖNEN
  • ANTONIO GIOVINAZZI
  • UNIKA BANOR. OÄNDLIGA KÄNNSLOR
  • TÄVLINGSANDA I VÅRT DNA
  • GALLERI

C39. FÖDD MED AMBITION

En spännande utmaning som startar i Australien och avslutas 9 månader senare i Abu Dhabi efter en turné runt om i världen. En tävling där skillnaden mellan vinst eller förlust kan avgöras på millisekunder. Det är F1 världsmästerskap. Under år 2020 kommer Alfa Romeo ORLEN tävla med sin nya bil, C39.

KIMI RÄIKKÖNEN

KIMI RÄIKKÖNEN

Han kallas för Iceman- introvert, extremt talangfull och framgångsrik bakom ratten. Inte förvånande att Kimi Räikkönen är en av tre tidigare F1 -vinnare som gör upp i kommande 2020 säsongen. En utmaning som den finska föraren kommer att få uppleva ännu en gång, den här gången bakom ratten i Stelvio nummer 7.

ANTONIO GIOVINAZZI

ANTONIO GIOVINAZZI

Massor med talang och ambition och i 2020 får han chansen att visa upp det igen, bakom ratten i Giulia nummer 99.  I hans andra år som den officiella F1 föraren i Alfa Romeo Racing ORLEN kommer den unga Antonio Giovinazzi att kämpa vidare. 

UNIKA BANOR. OÄNDLIGA KÄNNSLOR

UNIKA BANOR. OÄNDLIGA KÄNNSLOR

F1 2020 säsongen kommer att bjuda på spännande utmaningar runt om i världen fyllda med passion och sandkorn av Alfa Romeo Racing ORLEN. Varje racingbana har en egen historia, känslor och nummer. En enastående historia som väntar på att bli skriven och upplevd, från Australien till Abu Dhabi: upptäck alla detaljer om racingbanorna som kommer att få se våra förare bli hjälten bakom ratten i deras Giulia och Stelvio.

TÄVLINGSANDA I VÅRT DNA

TÄVLINGSANDA I VÅRT DNA

Bara ett år efter det grundades den 24 juni 1910, gjorde Alfa Romeo sin debut i en officiell tävling och vann den första Regularity tävling i Modena. Sedan dess har den sportiga legenden vunnit en rad segrar och stigit upp i ranking till topp tre i många internationella mästerskap, inklusive Formel 1. Idag fortsätter denna historia som drivs av samma passion som alltid.

GALLERI