ALFA ROMEO RACING
  • FÖDD MED AMBITION
  • KIMI RÄIKKÖNEN
  • ANTONIO GIOVINAZZI
  • Store
  • EN HITSTORIA DRIVEN AV PASSION
  • GALLERI

FÖDD MED AMBITION

En spännande utmaning som startar i Australien och avslutas 9 månader och 21 etapper runt om i världen senare i Abu Dhabi. En tävling där skillnaden mellan vinst eller förlust kan avgöras på millisekunder. Der är F1 världsmästerskapen. Under år 2019 kommer Alfa Romeo tävla med sin nya bil, C38.

KIMI RÄIKKÖNEN

KIMI RÄIKKÖNEN

Han kallas för Iceman- introvert, extremt talangfull och framgångsrik bakom ratten. Inte förvånande att han är en av tre tidigare F1 -vinnare som gör upp i kommande säsong - utvald att representera Alfa Romeo Racing

ANTONIO GIOVINAZZI

ANTONIO GIOVINAZZI

Massor av talang och amibtion och får nu sin chans att visa upp det. För Antonio Giovinazzi som ung italiensk uppstickare är det är dröm som går i uppfyllelse att vara en officiell Alfa Romeo Racing F1 förare.

Store

Kollektionen för varje entusiast

Från officiella Alfa Romeo Racing kläder till unika accessoarer. Kolla in kollektionen designad för att fira vår livslånga passion. Få mer information hos din lokala återförsäljare eller gå in på onlinebutiken.

Gå till butiken
EN HITSTORIA DRIVEN AV PASSION

EN HITSTORIA DRIVEN AV PASSION

Bara ett år efter det grundades den 24 juni 1910, gjorde Alfa Romeo sin debut i en officiell tävling och vann den första Regularity tävling i Modena. Sedan dess har den sportiga legenden vunnit en rad segrar och stigit upp i ranking till topp tre i många internationella mästerskap, inklusive Formel 1. Idag fortsätter denna historia som drivs av samma passion som alltid ..

GALLERI