Alfa Romeo Stelvio First Edition
  • EXTERIÖR
  • INTERIÖR
  • DRIVLINA
  • TEKNIK
  • BLI DEN FÖRSTA ATT KÖRA DEN

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Du kommer aldrig att glömma första gången du ser Stelvio på vägen. Alfa Romeos ikoniska stilkänsla har skapat en aldrig tidigare skådad och omisskännlig SUV med unika stildetaljer. First Edition, endast överträffad av Quadrifoglio-versionen som visades på världspremiären i Los Angeles, gör sitt intåg i en enastående design med 19” aluminiumfälgar, Bi-Xenon-belysning och exklusiva fönsterlister i krom.

 

INTERIÖR

DEN OFÖRGLÖMLIGA FÖRSTA GÅNGEN OMBORD

Första gången du kliver in i en Stelvio kommer du att uppleva en helt ny känsla. Kupéns design placerar föraren mitt i en exklusiv och intensiv körupplevelse. Alfa Romeo har endast valt premiummaterial av högsta kvalitet till First Edition:  säten i svart Pieno Fiore-läder och äkta trä till inläggen. En optimal introduktion av Alfa Romeo-SUV:en, försedd med unika detaljer som kommer att överraska de första lyckliga förarna.

DRIVLINA

EN OÖVERTRÄFFAD FÖRSTA KÖRNING

Första gången du kör Stelvio kommer du att njuta av den oöverträffade Alfa Romeo-körglädjen, tack vare den enastående bensindrivna aluminiummotorn 280 hk 2.0 Turbo.
First Edition är endast tillgänglig med denna turboladdade motor, med en 8-stegad automatväxellåda med paddlar helt i aluminium vid ratten. Denna premiumversion är även utrustad med det nya Q4 All Wheel Drive-systemet, som gör att du kan styra prestandan i realtid, vilket ger upphov till en ultimat körupplevelse och säkerhet.

TEKNIK

INNOVATIONER SOM SÄTTER KÄNSLORNA I FÖRSTA RUMMET

Första gången du kör en Stelvio kommer du att lägga märke till dess toppmoderna teknik, både gällande infotainment och säkerhetssystem. First Edition är konfigurerad med de mest innovativa av Alfa Romeos tekniksystem, såsom 8,8"-displayen med Navi 3D, 7" TFT-kombiinstrumentet, backkamera med dynamiska stödlinjer och ett utmärkt ljudsystem. Dessutom har denna unika version – som standard – helelektroniska uppvärmda framsäten med minnesfunktion,  automatiskt avbländande helljus, automatisk nödbroms (Autonomous Emergency Braking, AEB) och filbytesvarnare (Lane Departure Warning, LDW).

BLI DEN FÖRSTA ATT KÖRA DEN

BLI DEN FÖRSTA ATT KÖRA DEN

Stelvio First Edition inväntar dig

Sverige är ett av de länder där Stelvio kommer att göra sitt intåg på vägarna i form av denna förmånliga First Edition, den mest exklusiva efter Quadrifoglio-versionen som visades vid den senaste världspremiären i Los Angeles. Alfa Romeo skapade denna premiuminredning så att den skulle stå ut bland andra SUV:ar. Från första ögonkastet. Upptäck dess säregna konfiguration, försedd med exklusiva detaljer och konstruerad för att tilltala den mest krävande förare. 
Kan beställas nu. Kontakta din lokala Alfa Romeo-återförsäljare för att få reda på hur man förhandsbeställer en Stelvio First Edition.

KONTAKTA ÅTERFÖRSÄLJARE

*Bilen på bilderna kan vara extrautrustad.