Giulia Veloce
  • UNIK
  • UTAN MOTSTYCKE
  • KOMPROMISSLÖS

Q4 AWD, MAXIMAL EFFEKT I VARJE LÄGE

Giulia Veloce är den första Alfa Romeo som är utrustad med den innovativa Q4AWD: ett traktionssystem utformat för att garantera god prestanda, låg bränsleförbrukning och hög säkerhet, utan att körglädjen behöver offras. Q4 AWD-systemet övervakar kontinuerligt vägförhållandena och din körstil och har ett perfekt anpassat vridmoment.
UTAN MOTSTYCKE

VARAKTIG CHARM

Varje detalj hos Giulia Veloce är utformad för att öka sportkänslan. Giulia Veloces nya look tar dig med storm redan vid första anblicken. Från de exklusiva 19"-hjulen med röda eller gula bromsok till de nya 25W Bi-Xenon-strålkastarna och den främre stötfångaren med förstorade luftintag, till de bakre stötfångarna som är utformade för att uppnå högsta aerodynamiska effekt. Denna legendariska sportsedan såg världens ljus 1956 och återkommer nu med en unik stil, en enastående prestanda och en tidlös charm.

KOMPROMISSLÖS

5-STJÄRNIG SÄKERHET

Giulia Veloce är utrustad med de mest avancerade säkerhetssystemen. Från det integrerade bromssystemet, som kan uppvisa de bästa bromssträckorna i sin klass, till autobromsen. Från frontkollisionsvarnaren till filbytesvarnaren: grundläggande innovationer som förhindrar kollisioner med hjälp av en ny generation av sensorer. En serie banbrytande lösningar som gjort att Giulia Veloce lyckats få 5 stjärnor i Euro NCAP.