ALFA ROMEO KUNDSERVICE

Behöver du information eller assistans? Söker du en auktoriserad verkstad eller återförsäljare? Vill du boka en provkörning eller få information om aktuella kampanjer? Vi finns här för dig!

KONTAKTA OSS

Ange dina uppgifter så hjälper du oss att ta hand om ditt ärende snabbare.
1/2: ange dina uppgifter
Gäller det företag?
2/2: välj ämnesområde
BEGÄR INFORMATION
GÖR EN REKLAMATION
Är din bil på en verkstad nu?
SKICKA EN REKOMMENDATION TILL OSS

Efter att ha läst informationsmeddelandet om databehandling av personuppgifter.

Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).

Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.

Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).

Genom att klicka på knappen SKICKA bekräftar jag min begäran om tjänsten som anges i punkt a) i informationsmeddelandet, och jag godkänner också att mina personuppgifter behandlas i syfte att utföra tjänsten med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet.

Har du andra önskemål?

SKRIV TILL OSS IGEN