1/3: välj den bil du vill provköra

2/3: fyll i dina uppgifter
KÖN

* Obligatorisk fält

3/3: välj hos vilken återförsäljare du vill göra provkörningen

Ange din postkod i steg 2 för att hitta en återförsäljare nära dig.

Qua c'è la mappa. Vedere tab Test Drive.

MEDGIVANDE ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN

Efter att ha läst informationsmeddelandet om databehandling av personuppgifter


Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).

Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.

Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).


Genom att klicka på knappen SKICKA bekräftar jag min begäran om tjänsten som anges i punkt a) i informationsmeddelandet, och jag godkänner också att mina personuppgifter behandlas i enlighet med informationsmeddelandet (vilket inkluderar att de kan komma att överföras till länder utanför EU).

*Villkor Stelvio: Avser samtliga Stelvio lagerbilar exkl First Edition. Gäller endast vid inbyte. Alfa Romeo Stelvio finns från 363.000 kr 2,2 150 hk RWD AT8. Bränsleförbrukning blandad körning, 4,7l /100km, CO₂ 124 g/km. Finns även med 2,2 150-210 HK AWD AT8 samt 2,0 200-280 HK AWD AT8. Erbjudandet är giltigt tom 31 december 2017 eller så långt lagret räcker. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala avvikelser kan förekomma.